ZAKROS SITIAS TAVERNES




SPONSORAS WEB TV
Ambeles Apartments and Restaurant
Επικοινωνία  0030 6977741423 -  0030 6972221924 
email:

mariannatzouanaki@yahoo.gr

AMPELES ταβέρνα

 βρίσκεται δίπλα στα διαμερίσματα από τον κεντρικό δρόμο Ζάκρου - Κάτω Ζάκρου, σε εξαιρετική θέση μέσα στο άγριο κρητικό τοπίο, προσφέροντας εντυπωσιακή θέα της Κάτω Ζάκρου.



Προσφέρουμε μοναδική παραδοσιακή κρητική κουζίνα με σπιτικά προϊόντα. Όλα τα φρούτα, τα λαχανικά, το τυρί, το κρέας και το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στο εστιατόριο μας είναι δικά μας προϊόντα. Την ίδια στιγμή μπορείτε να γευτείτε φρέσκα ψάρια από τις θάλασσες της Κάτω Ζάκρου, το οποίο ψαρεύουμε εμείς οι ίδιοι!



Η Κρήτη έχει μια από τις παλαιότερες και πιο αγαπημένες γαστρονομικές παραδόσεις στον κόσμο. Γεύσεις, αρώματα και συστατικά που προέρχονται από τα προϊστορικά χρόνια έχουν αναμιχθεί με δεξιότητες που αποκτώνται μέσα από δεκαετίες πρακτικής για να μας παρουσιάσει σήμερα με ό, τι έχει βρεθεί να είναι μία από τις πιο υγιεινές δίαιτες σε όλο τον κόσμο.






ΔΙΚΑ ΜΑΣ  Προϊόντα :

θυμαρίσιο μέλι
Ελαιόλαδο
Λαχανικά
Τυρί
Κρέας
Ψάρι
Η ταβέρνα και τα δωμάτια-διαμερίσματα έχουν το δικό τους  φουρνο με ξύλα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ψωμιού και άλλων ειδικών λιχουδιές με τον παραδοσιακό κρητικό τρόπο.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε και να γευτείτε τις μοναδικές γεύσεις της κρητικής υπαίθρου.